Team leader organizing work in an office
Fame Webdesign levert al bijna 14 jaar websites en webshops aan MKB en ZZP. Met enkel 5-sterren Google Reviews worden wij als beste beoordeeld.

Hoe doen we het?

Onze werkwijze

Het volledige ontwerp dat we je binnen een week laten zien, is gebaseerd op jouw doelen, wensen en eisen.

Op basis van jouw feedback gaan we verder finetunen tot je 100% tevreden bent.

Pas dan leveren we op. We geven heldere uitleg, maken in jouw website of shop een kort instructiefilmpje waarin we alles uitleggen en blijven altijd bereikbaar voor al je vragen.

Onze tarieven

Professionele Webshop of Website

Compleet, van A tot Z

595,00 | inclusief:
Volledige op maat gemaakt
Responsive design
Blogs, sliders, fotogalleries
Koppeling Social Media
Installatie online betaalopties (shop)
Google vriendelijk
Eenvoudig zelf te beheren
Bij oplevering heldere uitleg over het volledige beheer
Startup team working and planning in the meeting

Optioneel:

Domeinnaamregistratie & Hosting

Een compleet hostingpakket

145,00 per jaar
Domeinnaam registratie
Onbeperkte ruimte op de server
SSL certificering
Up-to-date houden beveiliging
Emailadressen
Doorlopend technisch onderhoud
24/7 support & ondersteuning

Veelgestelde vragen

Wij werken met WordPress. Dit is een open source software die wereldwijd erg veel wordt gebruikt, heel gebruiksvriendelijk is en de mogelijkheid aan klanten biedt om eenvoudig zelf hun site te kunnen onderhouden. Voor onze webshops werken we met WooCommerce en Xstore.
Teksten en en eventueel beeldmateriaal mag je ons via mail aanleveren. Wanneer je geen goed beeldmateriaal hebt, kunnen wij je hierbij helpen door gebruik te maken van onze (gratis) stockfoto’s. Bij het maken van een webshop, mag je ons van de eerste paar producten alle info aanleveren zodat we samen de layout van de productpagina’s kunnen bepalen.
Onze prijzen zijn exclusief BTW.
Wij werken hiervoor speciale Seo plugin die wij op elke website of shop installeren en inrichten. We overleggen met u welke zoekwoorden we gaan gebruiken en kunnen hierin adviseren. Wij behalen hier uitstekende resultaten mee. Ook adviseren wij onze klanten een Google Analytics code aan te maken in een Google account. Deze code hangen wij voor u aan de website. Hiermee wordt de vindbaarheid verhoogd en daarnaast kunt u hiermee alle statistieken rondom uw site bijhouden (denk aan bezoekersaantallen, hoe komen ze op uw site etc.).
Jazeker! Wanneer de aanpassingen meer zijn dan een stukje tekst of een foto aanpassen, kunnen wij deze voor u uitvoeren. We maken vooraf een inschatting van de tijd die we er mee bezig zijn en laten u dit ook vooraf weten. Ons uurtarief hiervoor is € 42,50.
Ja, hiervoor werken wij samen met een freelance Grafisch Ontwerper. De kosten hiervoor hangen af van wat je wilt. Enkel een logo kost doorgaans ongeveer € 150,00. Voor een complete huisstijl, gaat onze grafisch ontwerper een offerte uitbrengen.
Via de chat functie op onze website, via WhatsApp, e-mail en telefoon zijn wij bereikbaar. Op sommige momenten zullen wij wellicht niet opnemen: we zijn dan in gesprek met een klant of bezig met bepaalde werkzaamheden. Spreek dan even in zodat we je snel terug kunnen bellen.

Fame Webdesign

Wat klanten over ons zeggen