website of webshop laten maken?

Lees alles over
onze
werkwijze & tarieven

Vlijmscherpe tarieven en een snelle, duidelijke werkwijze.

Werkwijze.

Zodra we weten wat je zoekt en wat je wensen zijn, gaan we aan de slag!

Op basis van jouw wensen en eisen maken wij een eerste ontwerp. Je krijgt een link waarop je het ontwerp kan bekijken.

Met jouw feedback daarop gaan wij weer aan de slag en dit herhalen we net zo lang tot je 100% tevreden bent.

Op dat punt gaan we de website of webshop aan je opleveren en leggen we je piekfijn uit hoe je zelf aanpassingen aan de website of webshop kan doen. We maken in jouw eigen site of shop een kort instructiefilmpje waarin alles wat voor jou belangrijk is duidelijk wordt uitgelegd.

Zo kan je direct aan de slag met het werven van klanten, verkopen van je producten etc.

Tarieven webdesign.

Onze tarieven zijn vlijmscherp. Wij bewijzen dat een professionele website of webshop geen duizenden euro’s hoeft te kosten en voor iedereen betaalbaar is. De service die we hierbij leveren is uitstekend! Wij laten je niet los als een website of webshop is opgeleverd. Vanuit ons hostingpakket leveren wij nagenoeg 24/7 support en zullen we elke vraag snel beantwoorden.

Website

Compleet
795
00
 • Uniek, op maat gemaakt ontwerp
 • Responsive (dus ook mobiele weergave)
 • Google vriendelijk
 • Blogpagina
 • Fotosliders & galleries
 • Eenvoudig zelf aan te passen
 • Koppeling social media

Webshop

Startklaar opgeleverd
895
00
 • Uniek, op maat gemaakt ontwerp
 • Responsive (dus ook mobiele weergave)
 • Google vriendelijk
 • Koppeling social media
 • Installatie online betalen
 • Wishlist
 • Klant accounts
 • PDF facturen & pakbonnen

Veelgestelde vragen

Wij werken met WordPress. Dit is een open source software die wereldwijd erg veel wordt gebruikt, heel gebruiksvriendelijk is en de mogelijkheid aan klanten biedt om eenvoudig zelf hun site te kunnen onderhouden. Voor onze webshops werken we met WooCommerce en Xstore.
Teksten en en eventueel beeldmateriaal mag je ons via mail aanleveren. Wanneer je geen goed beeldmateriaal hebt, kunnen wij je hierbij helpen door gebruik te maken van onze (gratis) stockfoto’s. Bij het maken van een webshop, mag je ons van de eerste paar producten alle info aanleveren zodat we samen de layout van de productpagina’s kunnen bepalen.
Onze prijzen zijn exclusief BTW.

De vindbaarheid in Google is natuurlijk belangrijk voor je website of webshop. De basis hiervan richten wij standaard op iedere website of webshop in. Daarmee zorgen we ervoor dat de site of shop vindbaar is in Google.

Wanneer je een stap verder wilt gaan en de website of webshop echt wilt laten optimaliseren op het gebied van SEO, dan kunnen wij daar een pakket voor aanbieden. Vanuit dat pakket gaan wij een zoekwoorden-onderzoek starten en aan de hand van dat onderzoek gaan we bepalen of er bijv. extra landingspagina’s nodig zijn voor alle zoekwoorden waar je site of shop mogelijk goed op kan scoren. Deze pagina’s richten wij dan qua teksten zodanig in dat ze geoptimaliseerd zijn voor een goede vindbaarheid in Google. Mocht je hier interesse in hebben, dan kan je ons dat aangeven.

Jazeker! Wanneer de aanpassingen meer zijn dan een stukje tekst of een foto aanpassen, kunnen wij deze voor u uitvoeren. We maken vooraf een inschatting van de tijd die we er mee bezig zijn en laten u dit ook vooraf weten. Ons uurtarief hiervoor is € 42,50.
Ja, dat kan. Hiervoor werken wij samen met een freelance Grafisch Ontwerper. De kosten hiervoor hangen af van wat je wilt. Enkel een logo kost doorgaans ongeveer € 150,00. Voor een complete huisstijl, gaat onze grafisch ontwerper een offerte uitbrengen.
Je kan ons bereiken via WhatsApp, e-mail en telefoon. Mocht je ons bellen, zullen wij op sommige momenten wellicht niet opnemen: we zijn dan in gesprek met een klant of bezig met bepaalde werkzaamheden. Spreek dan even in zodat we je snel terug kunnen bellen.
Aan de slag!

Klaar om met jouw project te starten?