reviews

Google Review Score:

5/5
Bron: Google Reviews

Hans den Boer

5/5
Werkelijk een verademing om mee samen te werken. Snelle reactie, duidelijk, kundig en flexibel. Binnen een paar dagen een resultaat waar je bij andere webbouwers vaak weken of langer op moet wachten. Geen probleem als er nog wijzigingen plaats moeten vinden en bij twijfel worden er gewoon een paar voorbeelden extra gemaakt om uit te kiezen. Kortom een aanrader voor een zeer acceptabele prijs.
Hans den Boer Fotografie

C. Daniels

5/5
“Zowel het voortraject, de ontwerpfase en de nazorg als erg professioneel ervaren. Snelle (re)actie op alle vragen en verzoeken. Fame webdesign is pas tevreden als de klant het ook is. Prijstechnisch en service: 120%”.
ZiZoBrabant

G. ter Horst

5/5
“Naar aanleiding van de goede reviews kontakt gezocht met Fame Webdesign. Wat een enorme service. Er wordt supersnel gereageerd op mails. Na aanlevering van de content was de website ook in een mum van tijd klaar. Wij zijn er enorm blij mee. Erg goedkoop en een enorm service level. Nadat de website was opgeleverd kregen we nog een persoonlijk filmpje met uitleg. Niets dan lof!”
Sterrenspektakel

M. Couwenberg

5/5
“Ik ben zeer tevreden over de samenwerking. Fijne communicatie, deskundig advies en zeker ook de snelle reacties bij vragen of aanpassingen is heel prettig. Absoluut een aanrader!”
Maco-Design

M. Papenburg

5/5
“Fame Webdesign heeft onze website snel en vakkundig gebouwd. Het contact was vlot en zakelijk op een heel prettige manier. Prijs is zeer betaalbaar en kwaliteit is top! Fame Webdesign heb ik als een zeer betrouwbare partner ervaren”.
Mijn Dakkapel Reinigen

R. Baas

5/5
“Fijn bedrijf! Reageert snel, is vriendelijk en denkt mee met klant. Aanrader!”
TattooByBaas