Informatie Website

Wij bouwen onze websites in WordPress en werken hiermee met een vast template waar nagenoeg elke layout mee te realiseren is. De prijs voor het ontwerpen en bouwen van een website is € 295,00 euro. Wij gaan er hierbij vanuit dat de site maximaal ongeveer 10 pagina’s heeft. Wanneer u denkt dat dit er significant meer zijn, laat ons dit dan vooraf even weten. Fotosliders, blogs, portfolio’s… zo’n beetje alle opties zijn mogelijk. Heeft u specifieke wensen met betrekking tot bijvoorbeeld beveiligde (inlog-)pagina’s, geautomatiseerde nieuwsbrieven of andere bijzonderheden, dan horen we dit graag van u.

Onze ontwerpen hebben uiteraard ook een mobiele versie voor telefoon en tablet. Uw site zal er dus op alle typen schermen goed uitzien!

Wij vragen onze klanten om voor aanvang van het ontwerpproces alle content voor de site (teksten, beeldmateriaal, eventueel logo) digitaal bij ons aan te leveren. Wanneer u zelf niet over beeldmateriaal beschikt, kunnen we u daarbij helpen. Wilt u graag een (nieuw) logo laten ontwerpen, dan kunt u dat ook bij ons laten doen.

Informatie Webshop

Wij bouwen uw webshop in WordPress en gebruiken voor het ontwikkelen van de shop de plugin WooCommerce. In deze plugin zitten alle mogelijkheden om uw shop eenvoudig en professioneel te beheren. De eerste paar producten voegen wij voor u toe om u het uiteindelijke resultaat te kunnen laten zien. Na oplevering ontvangt u van ons een handleiding waarmee u zelf aan de slag kunt om uw shop verder te vullen en te beheren. Wij ontwerpen en bouwen uw shop voor een bedrag van € 395,00

Wanneer vertrouwelijke informatie (persoonsgegevens, betaalgegevens etc.) via internet verstuurd wordt (wat bij een shop het geval is) is het bij wet verplicht een SSL certificering (beveiliging) op uw site te zetten. Deze certificering kunnen wij voor u regelen. De installatie en activatie kost op jaarbasis € 75,00.

Wilt u dat wij een online betaalsysteem zoals bijv. iDeal voor u installeren? Dan adviseren wij u een account te maken bij Mollie. Met dit account kunnen wij de online betaalopties op uw site activeren. Kosten hiervoor zijn eenmalig € 75,00.