Informatie Website

Wij bouwen onze websites in WordPress. Dit is een software die het voor u mogelijk maakt om na oplevering heel eenvoudig zelf aanpassingen te doen op het gebied van teksten, foto’s enz. Om dit voor u heel eenvoudig te houden, hebben wij hier zelf een korte handleiding voor geschreven. Uiteraard blijven wij u hier altijd in ondersteunen. Elke vraag wordt snel beantwoord.
De prijs voor het ontwerpen en bouwen van een website is € 295,00 euro.

Alle websites die we ontwerpen en bouwen zijn responsive, dus worden ook op telefoon en tablet netjes en goed leesbaar getoond.

U mag alle content (teksten, foto’s e.d.) digitaal, per mail, bij ons aanleveren. Makkelijker kan niet. Wanneer u zelf niet over beeldmateriaal beschikt, kunnen we u daarbij helpen.

Na oplevering van de website blijven wij doorlopend technisch onderhoud uitvoeren en ook houden we de beveiliging up-to-date. U heeft hier zelf geen omkijken naar.

Informatie Webshop

Wij bouwen uw webshop in WordPress en gebruiken voor het ontwikkelen van de shop de plugin WooCommerce. In deze plugin zitten alle mogelijkheden om uw shop eenvoudig en professioneel te beheren. De eerste paar producten voegen wij voor u toe om u het uiteindelijke resultaat te kunnen laten zien. Na oplevering ontvangt u van ons een handleiding waarmee u zelf aan de slag kunt om uw shop verder te vullen en te beheren. Wij ontwerpen en bouwen uw shop voor een bedrag van € 395,00

Wanneer vertrouwelijke informatie (persoonsgegevens, betaalgegevens etc.) via internet verstuurd wordt (wat bij een shop het geval is) is het bij wet verplicht een SSL certificering (beveiliging) op uw site te zetten. Deze certificering kunnen wij voor u regelen. De installatie en activatie kost op jaarbasis € 75,00.

Uiteraard installeren we, indien gewenst, ook online betaalsystemen zoals iDeal. Ons advies is om voor deze online betaalsystemen een account te maken bij Mollie. De verdere integratie nemen wij voor onze rekening zodat de online betalingen via uw shop snel en soepel zullen verlopen.