Veel gestelde vragen

Staat je antwoord er niet tussen? Neem dan gerust even contact met ons op.

Met ingang van de nieuwe AVG wetgeving vanaf mei 2018 is het noodzakelijk een aantal zaken omtrent de privacy van uw bezoekers/klanten te regelen. Een privacy statement op uw website en een SSL certificering zijn twee punten die geregeld moeten worden. Een SSL certificering (beveiligingscertificaat voor uw website) kunnen wij voor u regelen wanneer wij ook de domeinnaam registratie en hosting voor u verzorgen.

Wanneer u nog geen domeinnaam heeft, kunnen wij die voor u registeren. Daarbij krijgt u een hostingpakket waar alles in zit wat u nodig heeft: emailadressen, ruimte op de server, doorlopend technisch onderhoud, up-to-date houden van de beveiliging etc. Wanneer u al een domeinnaam heeft, kunnen we deze heel eenvoudig naar onze server verhuizen waarna wij direct voor u aan de slag kunnen.

Alleen wanneer u bijv. speciale functies op uw website of webshop wilt waar externe plugins voor aangeschaft moeten worden, kunnen er bijkomende kosten zijn. Een gemiddelde externe plugin kost rond de 50 euro. Maar vaak zijn er ook gratis varianten (weliswaar met minder opties) die ook volstaan, mocht u al gebruik willen maken van een dergelijke speciale functie. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld online reserveringssystemen. Uiteraard schaffen wij niks aan zonder eerst met u te overleggen. Laat het ons gerust even weten wanneer u hier vragen over heeft.

Wij werken met WordPress. Dit is een open source software die wereldwijd erg veel wordt gebruikt, heel gebruiksvriendelijk is en de mogelijkheid aan klanten biedt om eenvoudig zelf hun site te kunnen onderhouden.

Voor onze webshops werken we met WooCommerce. Dit is een plugin die we in combinatie met WordPress gebruiken en alle mogelijke opties biedt voor het inrichten en onderhouden van uw shop.

Nadat wij uw website met shop hebben gebouwd en ingericht, voegen wij de eerste paar producten toe. Hiermee kunnen we het uiteindelijke resultaat laten zien. Na oplevering kunt u zelf aan de slag om de overige producten toe te voegen. U ontvangt hiervoor van ons een kort instructiefilmpje dat alles helder en duidelijk uitlegt. Het daadwerkelijke runnen van de shop wordt door u zelf gedaan. Bij oplevering zorgen wij ervoor dat u voldoende kennis hebt om direct met verkopen te kunnen starten.

Alle genoemde prijzen op onze website zijn exclusief BTW.

Wij werken hiervoor met de Yoast Seo plugin die wij op elke site installeren en inrichten. We overleggen met u welke zoekwoorden we gaan gebruiken en kunnen hierin adviseren. Ook adviseren wij onze klanten een Google Analytics code aan te maken in een Google account. Deze code hangen wij voor u aan de website. Hiermee wordt de vindbaarheid verhoogd en daarnaast kunt u hiermee alle statistieken rondom uw site bijhouden (denk aan bezoekersaantallen, hoe komen ze op uw site etc.). Wat we niet doen, is garanties bieden met betrekking tot de ranking in Google. We doen er alles aan om uw site zo goed mogelijk vindbaar te maken maar wanneer u garanties wilt, zult u zich moeten wenden tot een SEO bureau die mogelijk op combinaties van bepaalde zoekwoorden kan garanderen dat u op een bepaalde plaats in Google naar boven komt. We kunnen u echter geruststellen: onze ervaring is dat de vindbaarheid van de door ons gebouwde sites erg goed is.

Hiermee bedoelen we het up to date houden van de software en de beveiliging. Dit is een onderdeel van het hostingpakket en nemen wij u dus uit handen. U heeft hier geen omkijken naar.

Jazeker! Wanneer de aanpassingen meer zijn dan een stukje tekst of een foto aanpassen, kunnen wij deze voor u uitvoeren. We maken vooraf een inschatting van de tijd die we er mee bezig zijn en laten u dit ook vooraf weten. Ons uurtarief hiervoor is € 42,50.

Ja, dat doen we ook. Vertel ons je wensen en onze grafisch ontwerper gaat voor je aan de slag. Vraag ons gerust even naar de kosten hiervoor.

Wij zijn het beste bereikbaar via de mail (info@famewebdesign.nl) of via whatsapp (06-11880634). Uiteraard zijn we telefonisch ook bereikbaar maar niet doorlopend. Tijdens afspraken met klanten of als we midden in een ontwerp proces zitten, staat onze telefoon vaak op “stil”.

Ons bureau is gevestigd in Veldhoven. Mocht u niet in de buurt wonen, is dat geen enkel probleem. U kunt de content van de website digitaal bij ons aanleveren (per mail) en de ontwerpen kunt u ook vanaf uw eigen pc bekijken. Bij ons op kantoor langskomen is dus zeker geen must. Uiteraard mag dat altijd wel!