Snelle levering

online bestellen

hoge kwaliteit

Webshop Kirby stofzuigers en onderdelen

ROAPS Kirby Service is leverancier van Kirby stofzuigers en stofzuigeronderdelen. Denk aan stofzuigerzakken, motor onderdelen en stofzuigerslangen. Al onze producten van Kirby zijn duurzaam, energiezuinig en van hoge kwaliteit. Ben jij geïnteresseerd? Bestel dan direct jouw Kirby stofzuiger en toebehoren online en profiteer van onze unieke service. Jouw producten zijn voordelig en worden binnen 24 uur na bestelling door ons verzonden. Je krijgt er ook direct een uitgebreide instructie bij. Heb je daarna nog vragen over jouw Kirby stofzuiger? Dan mag je altijd contact met ons opnemen. Indien gewenst, kunnen wij ook een productdemonstratie voor je verzorgen.

De voordelen van een Kirby stofzuiger

Een Kirby stofzuiger heeft diverse belangrijke voordelen boven gewone stofzuigers. Zo is de zuigkracht van een Kirby stofzuiger veel groter dan bij de meeste stofzuigers. Stof en stofmijt verdwijnen als sneeuw voor de zon. Dat geldt ook voor moeilijk bereikbare hoeken en plekjes in jouw huis. Ondanks de enorme zuigkracht, is de Kirby stofzuiger verrassend energiezuinig. Dit is het gevolg van een door Kirby gepatenteerde technologie. Jouw Kirby stofzuiger wordt bovendien geleverd met diverse accessoires, zoals stofzuiger hulpstukken en stofzuigerzakken. Maar je krijgt er ook stofzuiger reinigingsmiddelen bij. Zo kun je makkelijk zelf zorgen voor het onderhoud. Zie je het helemaal zitten? Bestel dan jouw Kirby stofzuiger online.

Kirby
stofzuigers

Kirby stofzuiger nodig? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen namelijk alle mogelijke modellen: van een Kirby G4 tot een Kirby Sentria. En weet je dat zo’n stofzuiger niet veel hoeft te kosten? Een voordelige Kirby stofzuiger met garantie heb je bij ons al vanaf €299,-.

Kirby stofzuigerzakken

Wij hebben een groot aanbod en bieden alle originele Kirby stofzuigerzakken aan. Heb je een groot pakket nodig of juist een klein pakket? Geen probleem, je vindt het allemaal bij ons. Kirby stofzuigerzakken heb je bij ons al vanaf €13,95. Je betaalt bij ons dus nooit teveel!

Kirby stofzuigeronderdelen

Bestel bij ons alle denkbare Kirby stofzuigonderdelen en toebehoren. Borstels, opzetstukken, versnellingen en accessoires voor elk model Kirby stofzuiger vind je in onze zeer complete webshop. Plaats je een bestelling? Dan wordt jouw pakket binnen 24 uur verzonden!

Kirby
reinigingsproducten

Gebruik jouw Kirby stofzuiger enkel met originele Kirby stofzuiger reinigingsproducten. Ons productaanbod bestaat onder andere uit tapijtshampoo, shampoo voor meubels en stofzakverfrissrs. Dus heb jij een van onze reinigingsproducten nodig? Bestel ze dan in de webshop.

Beoordelingen
Kirby Service

Kirby service
Nederland

Ons Kirby service center werkt in heel Nederland en België. Wij helpen je bij het onderhoud en de reparatie van jouw Kirby stofzuiger. Ons servicetarief is slechts €69,-, inclusief voorrijkosten en arbeidsloon voor een servicebeurt bij jou aan huis. Vraag direct online of telefonisch een onderhoudsbeurt of reparatie aan.