Onze werkwijze helder uitgelegd!

Website of webshop laten maken?

Een website of webshop laten maken. Voor veel (startende) ondernemers is dit lastig. Zo veel aanbieders, zo veel verschillende prijzen. Waar moet je op letten en wat is nou echt belangrijk? Wij geven graag alle antwoorden.

Wij denken mee. En blijven u ook na oplevering ondersteunen!

Door het stellen van de juiste vragen, hebben we al snel in de gaten wat je wensen zijn. Hier gaan we mee aan de slag om binnen 1 week met een uniek ontwerp te komen. We kijken samen naar alle mogelijkheden en geven advies over hoe we het beste tot het mooiste resultaat kunnen komen. Na oplevering blijven we dit doen. We helpen je om te leren hoe je zelf je website of webshop kan onderhouden qua teksten, foto’s etc. En als je ooit ergens niet uitkomt, hoef je maar te mailen en je ontvangt snel duidelijke uitleg aan de hand van screenshots of instructiefilmpjes.

Vindbaarheid in Google

Wij richten je website standaard in voor een goede vindbaarheid in Google. Wij gebruiken hiervoor de Yoast SEO plugin. We bekijken samen welke zoekwoorden het beste gebruikt kunnen worden. Indien nodig zullen we de aangeleverde teksten ook optimaliseren voor de vindbaarheid in Google. Daarnaast geven we je tips en advies over wat je zelf kan doen om je site beter vindbaar te maken.

Responsive (goede werking op mobiele apparaten)

Ongeveer de helft van alle websitebezoeken vindt mobiel plaats. Dit aantal zal de komende jaren alleen maar toenemen.  Een website die dus ook op een telefoon goed werkt, is ontzettend belangrijk. Werkt je website niet of niet goed op een telefoon? Dan verlies je al meteen de helft van de mogelijke klanten. Wij zorgen voor een goed werkende website op alle apparaten!

Contact

Persoonlijk contact is altijd mogelijk! De koffie staat klaar! Maar heeft u weinig tijd of woont u wat verder weg? Geen probleem! Alles kan via de mail en/of telefoon geregeld worden. Alles! Het hoeft u dus nauwelijks tijd te kosten.

Trots

Wij zijn erg trots op de vele positieve reviews die onze klanten ons gegeven hebben. De punten die hieruit naar voren komen zijn onderandere dat we erg snel zijn in communiciatie. Geen “support tickets” of automatische mailtjes dat je vraag binnen 3 werkdagen behandeld wordt. Nee, wij mailen je gewoon terug. Dezelfde dag. Vaak binnen hetzelfde uur al. Daarnaast vinden klanten het erg fijn dat we meedenken. Met ideeën komen. Het initiatief om een opdracht te plaatsen ligt bij de klant, daarna is het vooral aan ons om de wensen en eisen van de klant te vertalen naar een website die zelfs nog mooier is dan de klant had bedacht. Neem een kijkje in ons portfolio om een deel van ons werk te zien.

Dit is wie we zijn en wat we doen. Stel gerust je vragen. We beantwoorden ze graag!

© Fame Webdesign
© Fame Webdesign
© Fame Webdesign
Martine, John & Bas

Ons creatieve team

Snel antwoord op je vraag: