Het laten maken van een website of webshop

Website of webshop laten maken?

Een website of webshop laten maken. Voor veel (startende) ondernemers is dit lastig. Zo veel aanbieders, zo veel verschillende prijzen en zelf vaak wat minder kennis over wat er allemaal bij komt kijken.

Het laten maken van een website of webshop hoeft niet moeilijk of duur te zijn.

Wij laten je niet los na oplevering van je website / webshop

Veel aanbieders maken mooie websites, leveren deze op en nemen afscheid. Ook dat is erg jammer. Een website moet léven. Je zal daar tijd en energie in moeten stoppen om vooral ook na oplevering je website up to date te houden. Wij geven je zelfgeschreven handleidingen, in een taal die iedereen begrijpt, die je helpen om zelf teksten en foto’s te plaatsen en om zelfs hele nieuwe pagina’s te maken. Daarnaast hebben we een pagina met instructiefilmpjes waar je na oplevering toegang toe krijgt. Kom je er toch niet uit? Mail ons waar je tegenaan loopt en je hebt nog diezelfde dag (en vaak al binnen een uur) een mail terug met uitleg. Niet alleen in woorden maar ook met screenshots.

Vindbaarheid in Google

Wij richten je website standaard in voor een goede vindbaarheid in Google. Wij gebruiken hiervoor de Yoast SEO plugin. Samen met de klant bekijken welke zoekwoorden het beste gebruikt kunnen worden. Indien nodig zullen we de aangeleverde teksten ook optimaliseren voor de vindbaarheid in Google. Daarnaast geven we je tips en advies over wat je zelf kan doen om je site beter vindbaar te maken. Een paar kleine handelingen geven al groot resultaat. Maar dat moet je wel weten. Iemand moet dat vertellen. Wij doen dat.

Responsive (goede werking op mobiele apparaten)

Ongeveer de helft van alle websitebezoeken vindt mobiel plaats. Dit aantal zal de komende jaren alleen maar groeien. Een website die dus ook op een telefoon goed werkt, is ontzettend belangrijk. Werkt je website niet of niet goed op een telefoon? Dan verlies je al meteen de helft van de mogelijke klanten.

Contact

Persoonlijk contact is altijd mogelijk! De koffie staat klaar! Maar heeft u weinig tijd of woont u wat verder weg? Geen probleem! Alles kan via de mail en/of telefoon geregeld worden. Alles! Het hoeft u dus nauwelijks tijd te kosten.

Trots

Wij zijn erg trots op de vele positieve reviews die onze klanten ons gegeven hebben. De punten die hieruit naar voren komen zijn onderandere dat we erg snel zijn in communiciatie. Geen “support tickets” of automatische mailtjes dat je vraag binnen 3 werkdagen behandeld wordt. Nee, wij mailen je gewoon terug. Dezelfde dag. Vaak binnen hetzelfde uur al. Daarnaast vinden klanten het erg fijn dat we meedenken. Met ideeën komen. Het initiatief om een opdracht te plaatsen ligt bij de klant, daarna is het vooral aan ons om de wensen en eisen van de klant te vertalen naar een website die zelfs nog mooier is dan de klant had bedacht. Neem een kijkje in ons portfolio om een deel van ons werk te zien.

Dit is wie we zijn en wat we doen. Stel gerust je vragen. We beantwoorden ze graag!

© Fame Webdesign
© Fame Webdesign
© Fame Webdesign
Martine, John & Bas

Ons creatieve team

Snel antwoord op je vraag:

Shopping Basket