Uw webshop laten maken voor slechts

Al 10 jaar bewezen betrouwbaar   |   Werkzaam in heel Nederland  |   Binnen 2 weken online!

Een webshop laten maken. Hoe werkt dat?

Een webshop laten maken, heeft naast de stappen die we volgen om een website te laten maken nog een extra onderdeel: het bouwen en inrichten van de shop.

De eerste paar producten (3-5) voegen wij voor u toe zodat u het resultaat kunt zien. Ook zorgen wij voor de standaard instellingen die nodig zijn om producten te verkopen en installeren we indien gewenst de online betaalsystemen (bijv. iDeal).

Wanneer we bij de oplevering zijn aangekomen, leggen wij u uit hoe u zelf de shop kunt beheren. Hiervoor hebben wij een instructiepagina (enkel toegankelijk voor onze klanten) waar tal van korte instructiefilmpjes staan die ervoor zorgen dat u in no-time aan de slag kunt.

Uiteraard kunt u uw vragen ook altijd aan ons stellen. Wanneer u ergens niet uit komt, hoeft u maar te mailen en we helpen u op weg met bijv. screenshots of een kort instructiefilmpje.

Omdat wij niet van langdurige processen houden, streven wij ernaar om elke website of shop binnen 2 weken op te leveren.

Het tarief voor het ontwerpen en bouwen van uw nieuwe webshop is € 395,00.

Heeft u speciale wensen of denkt u dat uw wensen afwijken van wat we bieden, mail ons dan even. Wij garanderen een snel antwoord.