Uw webshop laten maken voor slechts

Al 10 jaar bewezen betrouwbaar   |   Werkzaam in heel Nederland  |   Binnen 2 weken online!

Al 10 jaar bewezen betrouwbaar
Werkzaam in heel Nederland
Binnen 2 weken online!

Een webshop laten maken. Hoe werkt dat?

Een webshop laten maken, heeft naast de stappen die we volgen om een website te laten maken nog een extra onderdeel: het bouwen en inrichten van de shop.

De eerste paar producten (3-5) voegen wij voor u toe zodat u het resultaat kunt zien. Ook zorgen wij voor de standaard instellingen die nodig zijn om producten te verkopen en installeren we indien gewenst de online betaalsystemen (bijv. iDeal).

Wanneer we bij de oplevering zijn aangekomen, leggen wij u uit hoe u zelf de shop kunt beheren. Wij maken hiervoor specifiek voor uw webshop een aantal korte en duidelijke instructiefilmpjes die er voor zorgen dat u direct aan de slag kunt.

Uiteraard kunt u uw vragen ook altijd aan ons stellen. Wanneer u ergens niet uit komt, hoeft u maar te mailen en we helpen u op weg met bijv. screenshots of een kort instructiefilmpje.

Omdat wij niet van langdurige processen houden, streven wij ernaar om elke website of shop binnen 2 weken op te leveren.

Het tarief voor het ontwerpen en bouwen van uw nieuwe webshop is € 395,00.

Domeinnaam registratie en hosting

Je kan ons ook de domeinnaam registratie en hosting laten verzorgen. Denk bij hosting aan ruimte op de server, doorlopend technisch onderhoud, up-to-date houden beveiliging, emailadressen, support etc.

Wanneer wij dit doen, kunnen wij ook 100% verantwoordelijkheid dragen voor de werking en beveiliging van de website. Daarnaast kan je altijd aanspraak maken op support: mail ons je vraag en je krijgt vliegensvlug antwoord.

De kosten voor de domeinnaam registratie en hosting zijn op jaarbasis € 70,00.