reviews

Klanten vertellen over hun samenwerking met Fame Webdesign.

Bron: Google Reviews

M. Papenburg

“Fame Webdesign heeft onze website snel en vakkundig gebouwd. Het contact was vlot en zakelijk op een heel prettige manier. Prijs is zeer betaalbaar en kwaliteit is top! Fame Webdesign heb ik als een zeer betrouwbare partner ervaren”.
Mijn Dakkapel Reinigen

C. Daniels

“Zowel het voortraject, de ontwerpfase en de nazorg als erg professioneel ervaren. Snelle (re)actie op alle vragen en verzoeken. Fame webdesign is pas tevreden als de klant het ook is. Prijstechnisch en service: 120%”.
ZiZoBrabant

G. ter Horst

“Naar aanleiding van de goede reviews kontakt gezocht met Fame Webdesign. Wat een enorme service. Er wordt supersnel gereageerd op mails. Na aanlevering van de content was de website ook in een mum van tijd klaar. Wij zijn er enorm blij mee. Erg goedkoop en een enorm service level. Nadat de website was opgeleverd kregen we nog een persoonlijk filmpje met uitleg. Niets dan lof!”
Sterrenspektakel

M. Couwenberg

“Ik ben zeer tevreden over de samenwerking. Fijne communicatie, deskundig advies en zeker ook de snelle reacties bij vragen of aanpassingen is heel prettig. Absoluut een aanrader!”
Maco-Design

Suzanne

“Snel en goed geholpen. Heb er een perfecte site door precies zoals ik wilde!”
Dreamdogs

R. Baas

“Fijn bedrijf! Reageert snel, is vriendelijk en denkt mee met klant. Aanrader!”
TattooByBaas