Betaalbare website of webshop laten maken

Onze heldere werkwijze

Geen langdurige of ingewikkelde procesen.
Service en begeleiding van A tot Z.

Betaalbare en professionele website of webshop laten maken? Fame Webdesign

Veilig, snel en doeltreffend online

Je hebt plannen en ideeën en die wil je omzetten in een professionele website of webshop.

Maar waar begin je dan? En wat heb je nodig? Waar moet je aan denken en waaraan juist niet?

Het lijkt allemaal soms ingewikkeld en daarom lastig om eraan te beginnen.

Wij begeleiden je van A tot Z.

Je hebt ideeën en plannen. We horen ze graag!

Fame Webdesign ontwerpt en bouwt niet alleen professionele websites en webshops. We kunnen ook zorgen voor een optimale vindbaarheid in Google. Daarnaast zullen we je altijd blijven ondersteunen bij vragen over het beheer van je website of webshop.

Vindbaarheid in Google

Kunnen we je na oplevering nog helpen met het verbeteren van de vindbaarheid in Google? Of overweeg je om met je organisatie in Google te gaan adverteren? Ook daarin kunnen wij je helpen.

Inventarisatie

We horen graag jouw plannen en ideeën. We denken mee in wat voor jou de beste oplossing zou zijn. We kunnen je adviseren over domeinnamen, layout en inhoud van je website of webshop.

Ontwerpen en bouwen

Op basis van de inventarisatie gaan we aan de slag en ontwerpen en bouwen we jouw website of webshop. Je ontvangt een link om deze te bekijken en geeft ons je feedback. Daar gaan wij weer mee verder. Dit herhalen we net zo lang tot je 100% tevreden bent over het resultaat!

Wil je wat meer weten over wat we inhoudelijk meenemen in het ontwerp? Dat lees je een stukje verder op deze pagina.

Opleveren

Bij oplevering zetten we je website of webshop online en ontvang je van ons alle uitleg die je nodig hebt om je site of shop te kunnen beheren. Zelf teksten en foto's aanpassen, blogs schrijven, product-beheer, alles wordt besproken en uitgelegd. Zo kan jij direct aan de slag!

Vindbaarheid in Google

Kunnen we je na oplevering nog helpen met het verbeteren van de vindbaarheid in Google? Of overweeg je om met je organisatie in Google te gaan adverteren? Ook daarin kunnen wij je helpen.
Fame Webdesign

Website of webshop laten maken

Wat doen we als we een website ontwerpen en bouwen?

Naast de homepage ontwerpen en bouwen we uiteraard ook alle overige pagina's van je website. We gebruiken hiervoor jouw teksten en eventueel jouw afbeeldingen. Wanneer je geen (goed) beeldmateriaal hebt, kunnen we (gratis) stockfoto's gebruiken uit een database waar we een licentie op hebben.

Indien gewenst richten we een blog-systeem in en plaatsen we foto-galleries en/of slideshows.

Wil je graag een contactformulier, offerte-aanvraagformulier of inschrijfformulier, dan zorgen we daarvoor. Daarnaast kunnen we je social media kanalen koppelen en plaatsen we je contactgegevens, algemene voorwaarden, privacybeleid etc.

En uiteraard richten we de basis voor een goede vindbaarheid in Google in. Wil je meer weten over SEO of SEA, bekijk dan deze pagina.

Wat doen we als we een webshop ontwerpen en bouwen?

Ook bij een webshop richten we allereerst de homepage volledig in. We voegen daarnaast al je productcategorieën toe en maken voor elke categorie de shoppagina's. Op deze pagina's staan de productoverzichten van waaruit je elk product kan bekijken. Ook deze pagina wordt uiteraard volledig ingericht.

We kunnen alle gewenste filter-opties toevoegen, keuzes die de klant mag maken (maten, kleuren) en eventuele opties die de klant kan kiezen.

Een wensen/favorietenlijst, klantaccounts, betaalmogelijkheden en verzendkosten. Alles wordt ingericht.

Wij voegen de eerst 4 producten voor je toe. Bij oplevering krijg je heldere uitleg over hoe je zelf de rest van je shop kan vullen.

Doordat wij alles startklaar opleveren, kan je direct aan de slag!

Recente projecten

Webshop
Bodyskillz
Ontwikkeling nieuwe webshop.
Bekijk webshop
Website
MasterPainters
Ontwikkeling nieuwe website.
Bekijk website
Webshop
Atelier Sage
Ontwikkeling nieuwe webshop.
Bekijk webshop
Website
Peter Hoevenaars
Ontwikkeling nieuwe website.
Bekijk website
Website
Krachten & Kansen
Ontwikkeling nieuwe website.
Bekijk website

Recente projecten

Hieronder vind je een aantal van onze recent opgeleverde projecten.

Webshop
Bodyskillz
Website
Schoon365
Webshop
Atelier Sage
Website
Peter Hoevenaars

Google Reviews

5/5
5/5

Hans den Boer Fotografie

Werkelijk een verademing om mee samen te werken. Snelle reactie, duidelijk, kundig en flexibel. Binnen een paar dagen een resultaat waar je bij andere webbouwers vaak weken of langer op moet wachten. Geen probleem als er nog wijzigingen plaats moeten vinden en bij twijfel worden er gewoon een paar voorbeelden extra gemaakt om uit te kiezen. Kortom een aanrader voor een zeer acceptabele prijs.
Lees meer Sluit

Emma's Haarmode

Door een tip terecht gekomen bij Fame Webdesign en ik ben super tevreden! Binnen een paar weken een goed werkende site met alles erop en eraan. Wat ook heel fijn is, is dat er super snel gereageerd wordt op mails. Zo heb ik nooit langer dan 30 minuten hoeven wachten op antwoord op een mail (tijdens werkdagen natuurlijk). 100% aan te raden!
Lees meer Sluit

Hoevenaars Verf & Behang

Fame webdesign heeft voor onze zaak Peter Hoevenaars verf en behang een schitterende website gebouwd. Ze begrijpen wat je bedoeling is. Reageren direct op je vragen, zijn snel en betaalbaar!
Lees meer Sluit

Florivida

Bij Fame Webdesign zijn ze snel, deskundig en betaalbaar! Ik ben erg blij met mijn website en kan ze aan iedereen aanbevelen!
Lees meer Sluit

De Tafel van Marten

Zonder Fame Webdesign hadden we nooit zo'n mooie website kunnen maken van detafelvanmarten.nl, als nu het geval is. Bovendien antwoorden ze snel op vragen en zijn ze erg geduldig en kundig. Vanaf het eerste contact een zeer goedgevoel bij Fame Webdesign. Al verschillende keren geadviseerd aan mensen die een website willen bouwen.
Lees meer Sluit

Mijn Dakkapel Reinigen

Fame Webdesign heeft onze website snel en vakkundig gebouwd. Het contact was vlot en zakelijk op een heel prettige manier. Prijs is zeer betaalbaar en kwaliteit is top! Fame Webdesign heb ik als een zeer betrouwbare partner ervaren.
Lees meer Sluit